Verandering van spijs

Ineke Malsch • 10 juli 2023

Boekbespreking van ‘De buik van de stad – deel 5’

Flevo Campus presenteerde vrijdag 7 juli de bundel “Oestersalons, bakkeljauwbitterballen en donutzaken”, over de veranderende eetcultuur in de lage landen, geredigeerd door Janno Lanjouw. De essays stemmen tot nadenken over ons dagelijks eten en het aanbod aan snelle of juist duurzame happen in de straten van steden en dorpen. Ik las het boek in twee ademtochten uit. Een aanrader.

door Ebenezer Abo Musa 2 december 2025
What Previous Projects Reveal About Food Access in Utrecht
door Kenechi Ofomah 1 december 2025
Exploring Everyday Food Access in Utrecht
door Adams Abdul-Razak 28 november 2025
Bridging Turkish Tradition & Dutch Innovation for Sustainable Farming
door Ineke Malsch 17 november 2025
Geniet 18 november 2025 van het voorproefje van het kookboek in De Kargadoor
door Ineke Malsch 20 oktober 2025
Het Huis van Actief Burgerschap maakt dialoog over slimme, duurzame en sociale landbouw mogelijk
door Ineke Malsch 20 oktober 2025
The House of Active Citizenship facilitates dialogue on smart, sustainable and social agriculture
door Ineke Malsch 13 oktober 2025
Raising awareness on what can be done about local climate change impacts, students collected donations for our cookbook Lunetten
door Ineke Malsch 6 oktober 2025
Kom van 15 tot 23 uur naar SIMIHC Theater Stefanus in Overvecht en stem op het Groenste idee van jongeren
door Ineke Malsch 2 oktober 2025
Neem deel aan de workshop op 17 oktober 2025, 10-12.30 en 14-16 uur in Huis van Actief Burgerschap, Bieb Neude
door Ineke Malsch 2 oktober 2025
Join the workshop on 17 October 2025, 10-12.30 and 14-16 hrs in Huis van Actief Burgerschap