ONS TEAM

Hoi! Ik ben Henriëtte en ik heb in juni mijn master gezondheidswetenschappen met een specialisatie voeding aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Ik vind het belangrijk om duurzame keuzes te maken en dit houd mij bezig in zowel mijn persoonlijke leven als carrière. Daardoor ben ik gestart met het traineeship Fair Future Generators van Milieudefensie waarvoor ik bij DuurzaamUtrecht2030 gestart ben. Hiervoor doe ik nu samen met Jona onderzoek naar de duurzaamheid van Turkse en Marokkaanse supermarkten in Kanaleneiland. Ik heb al eerder onderzoek gedaan naar de gezondheid van Turkse en Marokkaanse supermarkten en ben erg nieuwsgierig naar het duurzaamheidsaspect. Ik vind het heel interessant dat dit project de thema’s inclusiviteit, duurzaamheid en voeding combineert.

Hoi! Mijn naam is Jona de Levita. In maart 2025 ben ik afgestudeerd met een Master in Nutrition in Health aan de Wageningen University & Research. Ik heb mij tijdens mijn master gespecialiseerd in Food System Transformations Towards Healthy & Sustainable Food Systems. Ik wil mij graag inzetten voor een gezonde mens en planeet. Momenteel ben ik daarom een Fair Future Generator Trainee vanuit Milieudefensie, ik werk samen met Henriette en doe onderzoek naar de duurzaamheid van de Turkse en Marokkaanse supermarkten op Kanalen eiland. We willen hiermee erachter komen hoe je met een krap budget toch duurzaam kan eten. Ken jij nou nog een supermarkt eigenaar die het leuk vindt om mee te doen? Laat het ons weten !

Daniella Mires stelt zich voor: Hallo! Mijn naam is Daniella en ik studeer momenteel aan het University College Utrecht met als hoofdvak Aarde, Milieu en Recht, maar ik ben geïnteresseerd in natuurwetenschappen in het algemeen. Ik kom uit Lima, Perú en ik ben al vanaf de middelbare school tot op de dag van vandaag betrokken bij duurzaamheid. Op de middelbare school had ik een milieuclub opgericht, en nu ben ik voorzitter van de ecologische commissie van onze universiteit. Hier in Duurzaam Utrecht 2030 loop ik freelance stage en leid ik projecten zoals isolatie op de campus (in combinatie met een verwarmingscampagne) en heb ik meegewerkt aan een mobiliteitsgids voor Utrechters. Ik heb een passie voor het vergroten van het milieubewustzijn, omdat ik daar veel aan denk, mijn drive is om zoveel mogelijk verandering teweeg te brengen. Met Duurzaam Utrecht 2030 is het creëren van lokale impact een geweldige ervaring geweest, vooral met de vele mogelijkheden die er zijn met onze partnerorganisaties.
Hallo! Mijn naam is Noor Ul Ain. In september 2024 ben ik afgestudeerd met een Master in Food Systems Innovation aan de Aeres Hogeschool in Almere. Ik heb een bachelor in Food and Nutrition gedaan, waar mijn interesse in klimaatverandering voor het eerst wortel schoot. Tijdens mijn stages zag ik uit de eerste hand hoe milieukwesties, zoals klimaatverandering en niet-duurzame praktijken, bijdragen aan gezondheidsuitdagingen. Deze ervaring leidde tot een sterke betrokkenheid bij het aanpakken van deze systemische problemen. Mijn masterscriptie heb ik uitgevoerd bij Duurzaam Utrecht 2030. Sinds mijn afstuderen leid ik het onderzoek naar biologisch voedsel met een beperkt budget op Kanaleneiland als freelance onderzoeker bij Duurzaam Utrecht 2030. Op vrijdagmiddag 29 november 2024 presenteer ik de resultaten en aanbevelingen tijdens de workshop Biologisch eten met een krap budget die we samen met studenten Eventmanagement van de Hogeschool Utrecht organiseren.

Ik ben Ineke Malsch en sta in het midden op de foto. Ik ben de coordinator en een van de initiatiefnemers van Duurzaam Utrecht 2030 in 2021. Ik ben afgestudeerd in natuurkunde en gepromoveerd in filosofie op het onderwerp ethiek en nanotechnologie. Ik werk als zelfstandig adviseur in (inter)nationale projecten en word regelmatig als ethisch expert ingehuurd door organisaties.